.
General

Presentació a Montmeló del llibre “Aprenentatge Basat en Projectes, Treballs Pràctics i Controvèrsies”

Dilluns 3 de juny a les 18:30h presentem al Vallès Oriental el llibre  “Aprenentatge Basat en Projectes, Treballs Pràctics i Controvèrsies. 28 experiències i reflexions per ensenyar ciències”  sorgit del manuscrit del premi Marta Mata.

La presentació, està organitzada per (i tindrà lloc a) la Biblioteca Pública La Grua, de Montmeló. Es pot arribar amb tren (R2) o bé amb cotxe (espai d’aparcament lliure prop de la biblioteca a 41.550640, 2.251343).

El llibre descriu el procés de cerca de metodologies per a l’ensenyament de les ciències, descrivint exemples concrets aplicat a l’aula i discutint la seva utilitat i vies per a crear activitats similars, juntament amb breus introduccions teòriques a diferents enfocaments (ABP, indagació, Controvèrsies, Pseudociències…).

En la presentació participarem Isabel Llorente, directora de l’Institut Marta Estrada, dos alumnes de l’institut i jo mateix com a autor del llibre, on descriurem què passa quan s’aplica tot això a l’aula i què trobaran els lectors en el llibre.

A la presentació aquells que ho vulguin poden adquirir el llibre, que està també disponible al lloc web de l’Associació Rosa Sensat, Amazon, les llibreries Abacus i Alibri.

Hi sou convidats/des!

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Darrers posts

Introduïu el vostre correu electrònic per subscriure-vos a aquest bloc i rebre notificacions d'entrades noves per correu electrònic.

Join 4.500 other followers

%d bloggers like this: