Sobre aquesta pàgina

.

Què hi ha en aquest blog?

aquesta web és professional i no hi trobaràs res personal. És una pàgina d’un profe per a profes. El blog va començar com un blog de recursos, i ha anat derivant com un espai de reflexió. Això fa que s’hi trobin coses d’etapes molt diverses, sovint contradictòries entre elles, però em sembla un exercici interessant conservar també visibles les coses que ara no diria o faria.

Bàsicament hi ha:

Tot això al voltant de temàtiques que darrerament m’interessen, com ara:

 
Vestigis d’una organització anterior de l’espai, queden els espais DOMUS (de casa), projectes que participo de manera especial a impulsar.,  CARDUM (eixos transversals del pla romà per a les ciutats) una visió tag-versal del contingut del blog i DECUMANUS (eix principal de la ciutat romana) alguns recursos, sovint pretèrits, en ordre…jerárquic? …longitudinal ?.
 
Disclaimer: aquest lloc web té objectius de recerca i divulgació educativa, sense ànim de lucre. Si detecteu algun element que pugui infringir drets d’autoria, feu-m’ho saber contactant amb mi.
 

Els comentaris estan tancats.

Darrers posts

Introduïu el vostre correu electrònic per subscriure-vos a aquest bloc i rebre notificacions d'entrades noves per correu electrònic.

Join 4.499 other followers

%d bloggers like this: