Sobre mi

Em dic Jordi Domènech.

Sóc Homo sapiens des del 1976 i profe de secundària des del 2008.  Treballo a l’ INS Marta Estrada de Granollers (2015) i sóc professor associat al Departament de Didàctica de les Matemàtiques i les Ciències Experimentals a la UAB (2016). He compaginat alguns cursos aquestes ocupacions amb la de tècnic docent als serveis d’Innovació (Pla STEAMCat) i Llengua i Plurilingüisme del Departament d’Educació.

Sóc doctor en Biologia i llicenciat en Humanitats. He transitat habitualment per les natus de 1 er, 2on i 3er ESO, i la Bio i Geo i Fís Qui de 4t ESO, amb algun volt idiomàtic i/o matemàtic. M’interessen diverses metodologies didàctiques (indagació en les ciències, treball per projectes, avaluació i llegir-parlar-escriure-aprendre). També jo em vaig enlluernar amb l’onada TIC i estic purgant els meus pecats. No estic satisfet amb com funciona l’educació i m’empesco el que puc per canviar-ho.

En capítols anteriors, he estat (no per aquest ordre, i sovint de manera amateur) intèrpret, cambrer, hap-ki-dó-ka, minyó escolta, editor web, ni-ni, divulgador científic, melenut, subtitulador, investigador en genètica, hippy, jugador de rugbi i redactor. Algunes d’aquestes coses procuro aplicar-les a la meva feina. D’altres no.

En capítols actuals faig altres coses que sí que procuro aplicar a la meva feina: aprenc al grup LIEC de la UAB , comparteixo a l’EduWikiLab i el betacamp i m’implico en els projectes IndComp i Projecte C3. He anat reunint diverses activitats de 1er a 4rt d’ESO (algunes d’elles sospito que són ABP) en un recull, per si són útils, que he anomenat Projectant Ciències a l’ESO.

Aquest espai que estàs llegint és un blog on divago sobre temes educatius. Amb el temps, he anat reunint reflexions en articles de didàctica, xerrades o activitats de forma més ordenada al meu e-PORTFOLIO professional on vaig compartint de manera més sistemàtica i formal els recursos o experiències que crec que val la pena compartir del que vaig fent http://jordidomenechportfolio.wordpress.com/

Arribat el moment, em va semblar interessant seure a donar una mica de forma i fil a aquestes reflexions, i en van sortir dos llibres, que van obtenir sengles premis: 

Em pots trobar a jdomen44 @ xtec.cat   i a Twitter a @jdomenechca

Els comentaris estan tancats.

Introduïu el vostre correu electrònic per subscriure-vos a aquest bloc i rebre notificacions d'entrades noves per correu electrònic.

Uneix altres 5.601 subscriptors